logotype
  • slide3.jpg
  • slide1.jpg
  • slide2.jpg
  • slide5.jpg
  • slide4.jpg
  • slide6.jpg
  • slide7.jpg

Ponuda - Vjenčanja

Hotel i restoran Zlatni Lav svojom reputacijom malog, obiteljskog hotela i jedinstvenom lokacijom garancija Vam je pravog izbora za Vašu proslavu vjenčanja!

Za Vas i Vaše goste nudimo smještaj u našem HOTELU sa 24  dvokrevetne sobe i 5 Suit-ova, gdje možete uživati u komforu inteligentnih, klimatiziranih soba, s besplatnom wi-fi uslugom,telefonom,  tušem, fenom, SAT TV-om , mini barom, sefom, te prekrasnim pogledom na more i zaljev Martinščica.

Priprema vjenčanja zahtijeva precizno planiranje i usmjerenost na važne detalje. Angažirajući nas za organizaciju vjenčanja Vi dobivate  savjetnika, koordinatora i finacijskog planera koji će profesionalno preuzeti teret organizacije do najmanjeg detalja. Mi Vam nudimo kombinaciju pažljivo biranih elemenata u uređenju interijera, od rasvjete, dekoracije stolova, prijemnih prostora za piće dobrodošlice - prekrasne terase!

Možemo Vam urediti poseban set stolova i stolica te prateće opreme za dekor vjenčanja uz obalu mora. Posebnu pažnju obratit ćemo na ukrašavanje stola mladenaca, a uz ponuđeni smještaj u hotelu i uređenje apartmana za mladence. Hotel i restoran Zlatni Lav ima vlastiti parking prostor za 50 vozila. Uz dogovor s mladencima smišljamo posebnu gastro ponudu i svatovski menu. Tehnički smo opremljeni za servis glazbenih sastava, a po potrebi možemo i sami organizirati glazbu uživo, ovisno o glazbenom ukusu i aifinitetima Vaših gostiju. Osoblje hotela stvoriti će za Vas bajkovito i romantično ozračje u kojemu će se mladenci osjećati uzvišeno, a Vaši gosti biti će počašćeni dojmom i doživljajem prostora u kojeg ste ih pozvali. Javite nam se s povjerenjem!

2014  Hotel Zlatni Lav  Design by: DOPI.hr 
Find us on Facebook!
Follow us on Twitter!
Hotel Zlatni lav on YouTube
Virtual Tour!
Call us!